Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون شاخص کل بورس ۷۹۰ واحد دیگر تقویت شد، ترامپ بانک مرکزی کشورش را به تمسخر گرفت، مالزی به دنبال غرامت ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلاری از گلدمن ساکس، بازار اوراق مسکن؛ افزایش قیمت تسه‌ها با اهرم تقاضا، کره‌جنوبی BMW را ۱۰ میلیون دلار جریمه می‌کند، افزایش قیمت جهانی طلا از سرگرفته شد و خروج ارز برای واردات بیش از ۷ تن فر گازی به کشور را در بر دارد.

پولشویی و فرار مالیاتی با اجاره حساب بانکی

بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اخیرا مشاهده شده است که پیشنهاد‌هایی برای اجاره کارت یا حساب بانکی در مسیر‌های ارتباطی گوناگون از جمله کانال‌ها و گروه‌های فضای مجازی مطرح می‌شود که طی آن در ازای استفاده از کارت یا حساب بانکی شخص، مبالغی به صورت ثابت به وی پرداخت می‌شود.  با توجه به این که افتتاح حساب و دریافت کارت برای همه هم میهنان به سهولت میسر است، اجاره کارت یا حساب صرفا برای پوشش فعالیت‌های مجرمانه، پولشویی و فرار مالیاتی کاربرد دارد و پیشنهاد دهندگان، کسانی هستند که برای گریز از عواقب فعالیت‌های خلاف قانون، مسئولیت آن را در قبال پرداخت مبالغی اندک، یکسره متوجه اجاره دهندگان می‌کنند. لازم به یادآوری است که مطابق با قوانین و مقررات جاری، مسئولیت تمام تراکنش‌ها و مبادلاتی که از طریق حساب و کارت بانکی انجام می‌شود بر عهده دارنده آن است و هیچ ادعایی مبنی بر اجاره دادن حساب برای مراجع قانونی، مالیاتی، انتظامی و قضایی مسموع نیست.  از این رو به همه هم میهنان گرامی اکیدا توصیه می‌شود به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی، پیشنهاد اجاره حساب یا کارت بانکی را با هیچ مبلغی نپذیرند، تا از عواقب جدی ناشی از فعالیت‌های خلاف قانونی که از طریق حساب‌ها یا کارت‌های بانکی اجاره‌ای انجام می‌شوند در امان باشند.

شاخص کل بورس ۷۹۰ واحد دیگر تقویت شد

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز دوشنبه، با افزایش ۷۹۰ واحدی معادل ۰.۵۰ درصد به رقم ۱۵۷ هزار و ۴۸۴ واحد رسید. همچنین شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۲۲۹ واحدی معادل ۰.۵۰ درصد به رقم ۴۵ هزار و ۷۷۹ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز با رشد ۱۱۰ واحدی معادل ۰.۴۱ درصد، عدد ۲۷ هزار و ۲۱ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۷۸ واحدی معادل ۰.۴۱ درصد به رقم ۱۹ هزار و ۳۰ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور نیز، ۱۳۲۹ واحد افزایش معادل ۰.۷۹ درصد را رقم زد و به سطح ۱۷۰ هزار و ۶۲۷ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۸۶۲ واحد افزایش معادل ۰.۷۵ درصد به رقم ۱۱۵ هزار و ۹۲۰ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۲۲۲ واحد افزایش معادل ۰.۰۷ درصد همراه بود و عدد ۳۱۴ هزار و ۲۰۸ واحد را به نمایش گذاشت.    


وال‌استریت بدترین شب کریسمس تاریخ خود را ثبت کرد

سی‌ان‌بی‌سی گزارش داد: روز دوشنبه، دو شاخص مهم وال‌استریت بدترین شب کریسمس تاریخ خود را ثبت کردند.  شاخص داوجونز بیش از ۵۰۰ واحد سقوط کرد و در بدترین شب کریسمس تاریخ خود، به پایین‌تر از ۲۲۰۰۰ واحد رسید.  شاخص اس‌اندپی۵۰۰ هم ۱.۸ درصد سقوط کرد، درحالی که شاخص کامپوزیت نزدک ۱.۲ درصد پایین‌تر بسته شد.  پیش از این بدترین شب کریسمس تاریخ وال‌استریت مربوط به سال ۱۹۸۵ بود که هر دو شاخص اس‌اندپی و داوجونز کمی بیش از ۰.۶ درصد افت کرده بودند.  با سقوط سنگین دیشب، اس‌اندپی۵۰۰ کمتر از ۱ درصد با ورود به منطقه تحمل فنی خود فاصله دارد و سقوط آن نسبت به رکورد اخیر به ۱۹.۳ درصد رسیده است. وال‌استریت معمولا سقوط بیش از ۲۰ درصد را محدوده تحمل فنی بازار اعلام می‌کند. بورس نیویورک روز دوشنبه زودتر تعطیل شد و در ساعت ۱۳ به وقت محلی به کار خود پایان داد. این بورس فردا به علت عید کریسمس تعطیل خواهد بود. به نقل از مهر؛ بازار‌ها به آشفتگی‌های اخیر واشنگتن واکنش نشان می‌دهند. علاوه بر تعطیلی دولت که ممکن است تا سال  آینده میلادی طول بکشد، گزارشات حاکی از آن است که رییس‌جمهور ترامپ در حال مذاکره در مورد راهی برای اخراج جرومی پاول، رییس فدرال‌رزرو است.

ترامپ بانک مرکزی کشورش را به تمسخر گرفت

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه در صفحه توئیتر خود با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی کشورش، آن را «تن‌ها مشکل اقتصاد آمریکا» خواند و نوشت: مقام‌های این بانک درکی از بازار ندارند.  وی ادامه داد: آن‌ها متوجه اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ‌های تجاری، تقویت ارزش دلار یا حتی تعطیلی دولت به دست دمکرات‌ها به علت (عدم تامین بودجه) امور مرزی نیستند. ترامپ افزود: فدرال رزرو مانند گلف‌باز قدرتمند، ولی بی‌استعدادی است که نمی‌تواند ضربه‌ای هدفمند داشته باشد و امتیاز کسب کند! رسانه‌های آمریکایی در روز‌های گذشته به نقل از منابع آگاه از نارضایتی ترامپ از مقام‌های بانک مرکزی این کشور و رایزنی‌های وی برای جایگزینی «جروم پاول» رئیس این بانک خبر داده بودند. به نوشته خبرگزاری بلومبرگ، مشاوران ترامپ به او هشدار داده‌اند که اخراج پاول، می‌تواند اقدامی دردسرساز برای اقتصاد آمریکا در سال آینده میلادی باشد.

مالزی به دنبال غرامت ۷.۵ میلیارد دلاری از گلدمن ساکس

رسانه‌ها به نقل از وزیر مالی مالزی می‌گویند که این کشور، به دنبال غرامتی ۷.۵ میلیارد داری از گلدمن ساکس، بانک سرمایه‌گذاری وال‌استریت است که متهم سرپوش گذاشتن بر غارت صندوق‌های دولتی است. مالزی این بانک آمریکا و ۲ نفر از بانکداران کلیدی آن را در این پرونده چند میلیارد دلاری متهم اعلام کرده است که از جمله جرایم آنها، اخذ پول غیرقانونی، رشوه به مقامات و اعلام بیانیه‌های نادرست در زمان کمک به فروش اوراق قرضه صندوق سرمایه‌گذاری دولتی ۱ام‌دی‌بی (پروژه توسعه برهاد مالزی) بوده است. رویترز با اشاره به مصاحبه لیم  گوان انگ، وزیر مالی مالزی، با فایننشال تایمز  می‌گوید: گلدمن ساکس روی این حساب کرده است که در مورد این پرونده ۱.۵ میلیارد دلار جریمه شود؛   اما لیم گفته که رقم آن‌ها ۱.۵ میلیارد دلار است؛ در حالیکه رقمی که ما محاسبه کردیم، ۷.۵ میلیارد دلار است. مالزی از این بانک خواسته است نه تنها کل ارزش اوراق را که  بالغ بر ۶.۵ میلیارد دلار است، بازگرداند، بلکه ۱ میلیارد دلار هم غرامت پرداخت کند. این مبلغ برای پوشش ۶۰۰ میلیون دلاری است که به بانک اجرت پرداخت شده و همچنین کوپن‌های اوراق قرضه هم بالاتر از ارزش بازار بوده‌اند. هنوز مشخص نیست که تامی توماس، دادستان کل چه مبلغی را برای جریمه در نظر گرفته است، اما طبق گزارشات قبلی جریمه بانکداران متهم شده، ۲۴۰ هزار دلار خواهد بود.

بازار اوراق مسکن؛ افزایش قیمت تسه‌ها با اهرم تقاضا

روز دوشنبه اوراق تسهیلات مسکن اسفند ۹۵ (تسه ۹۵۱۲) با رشد ۵/ ۲ درصدی به قیمت ۵۲ هزار و ۳۵۵ تومان معامله شدند. اوضاع سایر سررسید‌ها یکسان نبود و مسیر‌های متفاوتی را در معاملات خود پیمودند. غلبه تقاضا بر عرضه باعث رشد قیمت این اوراق در جلسه معاملاتی دیروز بود. در هفته‌های قبل نیز مشاهده شد که هرگاه تسه‌ها به مرز ۵۰ هزار تومانی نزدیک شدند با تقویت سمت تقاضا دوباره صعودی شدند. روند معاملات بازار مسکن در پاییز بازار تسه‌ها را کساد کرد. افزایش نجومی قیمت مسکن به سرعت از قدرت خرید متقاضیان سبقت گرفت و بسیاری از افرادی که قصد خرید خانه داشتند با مشاهده قیمت‌گذاری‌های جدید منصرف شدند. کاهش سنتی حجم معاملات مسکن در فصل سرما و قیمت‌گذاری نجومی خانه‌های نوساز نیز از دیگر عوامل مهم تاثیر‌گذار بر بازار مسکن و تسه‌ها محسوب می‌شود.

خروج ارز برای واردات بیش از ۷ تن فر گازی به کشور

آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی ۶ ماهه سال ۹۷ نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۷ تن فرگازی توکار وارد ایران شده است. بنا بر آمار واردات ۷ هزار و ۷۴۵ کیلوگرم فر گازی باعث خروج ۵۸ هزار و ۳۶۳ دلار یا به عبارتی ۲ میلیارد و ۲۱۹ میلیون و ۴۳۳ هزار و ۹۶۷ ریال شده است. گفتنی است واردات تنها از کشور ایتالیا صورت گرفته است.

سقوط سنگین بهای نفت خام

دوشنبه شب، سقوط بازار‌های سهام با نگرانی از بسته شدن دولت در آمریکا و افت اقتصاد جهان، باعث سقوط سنگین قیمت نفت خام شد و قیمت‌ها به پایین‌ترین سطح خود در بیش از  یک سال اخیر رسید. پیش از بسته شدن زودهنگام بازار‌ها به علت تعطیلات کریسمس، قیمت نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح خود از ۲۶ جون ۲۰۱۷ رسید، قیمت نفت برنت نیز به ضعیف‌ترین قیمت خود از آگست ۲۰۱۷ تاکنون رسیده است. قیمت‌های نفت حالا نزدیک به ۴۰ درصد از رکورد ماه اکتبر خود پایین‌تر آمدند،  این درحالی اتفاق می‌افتد که ادامه اختلافات تجاری بین آمریکا و چین به رشد اقتصادی جهان و تقاضا برای نفت آسیب رسانده است. قیمت هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۳.۴۱ دلار و به میزان ۶.۳۰ درصد سقوط کرد و در آستانه کانال ۴۹ دلار، یعنی ۵۰.۶۹ دلار رسید. همچنین قیمت هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۲.۹۱ دلار معادل ۶.۳۸ درصد سقوط کرد و به ۴۲.۶۸ دلار رسید.   بازار‌های جهانی درحالی تحت فشار قرار گرفته‌اند که تعطیل شدن دولت آمریکا، نگرانی‌های مربوط به رشد اقتصادی را تشدید کرده است.  سرمایه‌گذاران از بازار سهام و نفت به سوی سرمایه‌های امنی نظیر طلا و اوراق قرضه دولتی پناه می‌برند.

گردش تجاری ۵ تریلیون دلاری «جاده ابریشم»

از زمانی که پکن پروژه چند تریلیون دلاری «یک جاده و کمربند» را کلید زده ۵ سال می‌گذرد و شرکت‌های چینی در حال حاضر ۸۲ منطقه همکاری اقتصادی و تجاری در ۲۴ کشوری که در مسیر پروژه «یک جاده و کمربند» قرار دارند، احداث کرده اند. «یانگ جیئچی» رییس اداراه امور خارجی حزب کمونیست چین گفت: این پروژه بیش از ۲۴۰ هزار فرصت شغلی برای کشور‌های اطراف پروژه ایجاد کرده است. در طول ۵ سال اخیر، حجم تجارت کالا میان چین و این کشور‌ها متجاوز از ۵ تریلیون دلار است و سرمایه گذاری مستقیم خارجی هم بیش از ۷۰ میلیارد دلار ثبت شده است. وی افزود: بر اساس چارچوب پروژه «یک جاده و کمربند» بیش از ۱۱ هزار قطار باری در حال حرکت بین چین و اروپا است. این قطار‌ها تقریبا ۱۰۰ شهر را در قسمت‌های مختلف این منطقه به یکدیگر متصل می‌کنند.  «یانگ جیئچی» گفت: ساخت کریدور اقتصادی چین-پاکستان منجر به افزایش تولید ناخالص داخلی پاکستان تا دو درصد شده؛ ضمن اینکه انتظار می‌رود خط آهن موباسا-نایروبی باعث افزایش تولید ناخالص داخلی کنیا تا ۱.۵ درصد شود.

کره‌جنوبی BMW را ۱۰ میلیون دلار جریمه می‌کند

کره جنوبی اعلام کرد که شرکت بی ام دبلیو را به دلیل نقص ایجاد آتش در موتور‌های آن در سراسر کره جنوبی ۱۱.۲ میلیارد وون معادل ۹.۹ میلیارد دلار جریمه خواهد کرد و یک پرونده قضایی هم با شکات دولتی علیه این شرکت آلمانی به جریان می‌اندازد. در همین حال وزارت حمل و نقل کره جنوبی اعلام کرد که بر اساس تحقیقات انجام گرفته شده به مدت ۵ ماه به این نتیجه رسیده که بی ام دبلیو تعمدا تلاش به پنهان کردن مشکلات فنی خودرو‌هایی کرد که در حدود ۴۰ دستگاه آن در اوایل سال جاری میلادی آتش گرفتند. وزارت حمل و نقل کره اعلام کرد که علت این آتش سوزی‌ها عیب در سوپاپ‌هایی بوده که در قسمتی از این خودرو‌ها تعبیه شده بودند. البته شرکت بی ام دبلیو عذرخواهی کرده و در حدود ۱۷۲ هزار خودرو از ۶۵ مدل‌های مختلفی که بین ماه جولای و اکتبر دچار حریق شدند را فراخوان زده است. بر پایه این گزارش، شرکت خودروسازی بی ام دبلیو در حال همکاری با تحقیقات پیش رو و متعهد به حل این موضوع است. تاکنون زخمی شدن شخصی به دلیل آتش سوزی این خودرو‌های بی ام دبلیو در کره جنوبی گزارش نشده است.

افزایش قیمت جهانی طلا از سرگرفته شد

قیمت طلا روز دوشنبه که سرمایه‌گذاران نسبت به ابهامات سیاسی در آمریکا و کندی اقتصاد جهانی نگران بودند صعود کرد و نزدیک به بالاترین حد خود در شش ماه گذشته قرار گرفت.  هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز دوشنبه بازار سنگاپور ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۱۲۶۳.۹۱ دلار رسید. این فلز روز پنج‌شنبه تا رکورد ۱۲۶۶.۴۰ دلار که بالاترین حد در پنج ماه گذشته بود صعود کرده بود.  در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه با ۰.۷ درصد افزایش، به ۱۲۶۷.۴ دلار رسید. بهای معاملات این بازار هفته گذشته حدود ۱.۴ درصد رشد قیمت داشت.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن

 به گزارش اتاق خبر به نقل از عرشه آنلاین :گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد مستاجران در کشور به یک‌سوم رسیده است. این در حالی‌ست که تورم بازار اجاره و مسکن هر روز در روند صعودی پیشروی می‌کند و این موضوع در آینده به بحرانی بزرگ دامن خواهد زد.

، آسیب‌های ناشی از تحریم‌های اقتصادی که علیه یک کشور شدت می‌گیرد، آثار خود را تنها در یک عرصه نشان نمی‌دهد. این تحریم‌ها در ایران نیز سالهاست در تار و پود اقتصاد تنیده‌ و سرنوشت تمام حوزه‌های آن را تحت تاثیر خود قرار داده است.

یکی از اصلی‌ترین این حوزه‌ها مسکن است که به‌ویژه از سال ۱۳۹۷، افزایش قیمت افسارگسیخته‌ای را تجربه کرده است. این تورم قیمتی نیز خود، عرصه مسکن را از چند بعد متفاوت تحت فشار گذاشته است، به‌گونه‌ای که در یکی از سیاه‌ترین دوره‌های خود به‌سر می‌برد.

اپیزود اول؛ تورم مسکن و ناامیدی مردم از صاحبخانه شدن

تورم صعودی مسکن طی سال‌های اخیر در حالی اتفاق افتاده که قدرت اقتصادی مردم، از آن، جا مانده است؛ در نتیجه مسکن برای تعداد زیادی از خانوارها در سراسر کشور تبدیل به رویایی دست‌نیافتنی شده است. به‌گونه‌ای که تعداد معاملات نسبت به ‌سال‌های گذشته افت چشمگیری را تجربه کرده است.

سیاست‌های انقباضی دولت در سال ۱۴۰۲ نیز به این موضوع دامن زده است. بر اساس گزارش بانک مرکزی، تعداد معاملات از دی‌ماه ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ حدود ۷۵ درصد افت داشته است. کارشناسان می‌گویند ضربه‌ای که این رکود بر بدنه بازار مسکن وارد کرده، کاری‌تر از ضربه افزایش قیمت در سال‌های اخیر بوده است.

اپیزود دوم؛ رکود در معاملات مسکن و یاس سازندگان 

قیمت مصالح ساختمانی و افزایش هزینه‌های ساخت مسکن در سال‌های اخیر، حاشیه سود انبوه‌سازان را کاهش داده است. این موضوع در کنار نبود مشتری و کاهش قدرت اقتصادی مردم باعث شد انبوه‌سازان عطای ساخت و ساز را به لقای آن ببخشند و خود را از این صنعت کنار بکشند.

در نتیجه اکنون بازار مسکن، هم از سمت عرضه و هم از سمت تقاضا با مشکل مواجه است و از هر سو که به آن نگریسته شود جز سیاهی رنگی نیست!

اپیزود سوم؛ رشد تورم در بازار اجاره و نگرانی مستاجران

قیمت مسکن علاوه بر تاثیری که بر عرضه و تقاضا دارد به‌طور مستقیم بر بازار اجاره نیز موثر است. تورم در این دو بازار، موازی با یکدیگر حرکت می‌کند و هرگاه سرعت قطار رشد قیمت در بازار مسکن شدت بگیرد، بازار اجاره را نیز به‌دنبال خود خواهد کشید.

آماری که دنیای‌اقتصاد به تازگی منتشر کرده نشان می‌دهد، روند رشد اجاره‌‌بهای مسکن، هم در تهران و هم در کشور از «ورود بازار اجاره‌‌ به عصر جدید» حکایت می‌کند؛ سال گذشته هزینه اجاره‌‌نشین‌‌ها در کشور، نزدیک به ۴۰‌ درصد (۳۹.۶ درصد) نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرد و در تهران نیز تورم اجاره، نرخ ۵۲ را به ثبت رساند که هر دو نرخ، «رکورد رشد سالانه اجاره‌‌بها» در تاریخ ثبت آمارهای اجاره، محسوب می‌شود.

بر اساس آمارهای مورد اشاره، مشخصه اصلی این دوره از بازار اجاره مسکن که به صورت محسوس از اواخر دهه ۹۰ –به طور دقیق از سال ۹۹، یعنی دو سال پس ‌‌از شروع جهش قیمت مسکن- شکل گرفته، «پوست‌‌اندازی تورم اجاره» است.

در فاصله سال‌های ۱۳۹۷ تا پایان ۱۴۰۲، میانگین نرخ رشد سالانه اجاره‌‌بها در کشور سه برابر نرخ سال‌های ۹۰ تا پایان ۹۶ بوده است. در شهر تهران نیز همین شاخص یعنی میانگین تورم سالانه اجاره به ۴ برابر قبل رسید. این در حالی‌ست که با کوتاه شدن دست مردم از خرید خانه هر روز نیز به تعداد مستاجران در کشور افزوده می‌‌شود.

داده‌های مرکز آمار ایران نشان از آن دارد که از دهه ۳۰ خورشیدی نسبت مالکان مسکن به مستأجران به صورت مداوم در حال افزایش بوده است. این روند از دهه ۷۰ شیب نزولی گرفته و اجاره‌نشینی به سرعت رشد کرده است؛ تا آنجا که در حال حاضر نزدیک به یک‌سوم جمعیت کشور و بیشتر از نیمی از تهرانی‌ها مستأجر هستند.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در سال ۱۴۰۳ قیمت مسکن روندی صعودی را طی کند و در مقابل، تورم اجاره نیز مسیری افزایشی پیش رو داشته باشد. 

حالا باید دید در آینده چه بر سر قشری خواهد آمد که دیگر با شرایط فعلی توانی برای خرید مسکن ندارند و در مقابل اجاره یک خانه حداقلی نیز هر روز برای آنها سخت‌تر می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴